نشست بررسی سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی استان یزد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی نشست بررسی سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی با حضور مسئولین معاونت غذا و دارو ، معاونت بهداشتی و سازمان جهاد کشاورزی استان به میزبانی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
دکتر سیدمسعود موسوی سرپرست دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم به تشریح دستور کار جلسه پرداخت و به اهمیت شناسایی و رفع چالش های موجود در زمینه سلامت محصولات کشاورزی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ، دکتر غلامرضا یاسائی مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن ارائه گزارشات کامل در این زمینه به اهمیت پایش محصولات گلخانه ای کشاورزی در سطح عرضه جهت نمونه برداری و کنترل سموم باقی مانده در محصولات اشاره نمود و ادامه داد : برای تسریع در روند شناسایی واحدهای تولیدکننده محصولات گلخانه ای( خیار سبز، بادمجان، گوجه و فلفل دلمه ای) غیراستاندارد از نظر باقیمانده سموم کشاورزی، نیاز است که واحدها با همکاری جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی نسبت به اخد کد شناسه کشاورزی( QR Code) اقدام نمایند.
در ادامه دکتر سمیه موسوی مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو گفت : برای افزایش سطح سلامت محصولات کشاورزی نیازمند حضور مسئولین فنی در تمامی واحدهای گلخانه ای سطح استان جهت پایش و نظارت بیشتر بر محصولات کشاورزی هستیم و از تاسیس سامانه استعلام پروانه های بهداشتی سازمان غذا و دارو خبر داد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *