بازدید نمایندگان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به همراه مسئولین استانی از کارخانه های تولید کننده آرد کامل و نانوایی های پخت نان سالم در راستای ارتقاء تولید و کیفیت نان استان صورت گرفت.

صبح روز یکشنبه 26 فروردین ماه دکتر حمید اخوان مشاور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی کشور ،دکتر زهرا عبداللهی رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذایی کشور ،دکتر سید مسعود موسوی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و چند تن از مسئولان حوزه آرد و نان استان پس از نشست بحث و بررسی وضعیت نان با هدف بهبود وضعیت تغذیه مردم از کارخانه های تولید کننده آرد کامل و نانوایی های پخت نان سالم بازدید کردند.

دکتر حمید اخوان مشاور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در این نشست گفت : با تاکید رییس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت، مبحث امنیت غذایی از سال گذشته مورد پیگیری قرار گرفته و مقوله “نان سالم و آرد کامل” در تمامی استان‌ها در حال اجراست. وی به نقش کلیدی سازمان صدا و سیمای استان در امر ترویج سلامت از طریق برنامه سازی و جلب مخاطب اشاره کرد.

دکتر زهرا عبداللهی رئیس گروه هماهنگی سیاست های امنیت غذایی کشور اظهار داشت : بهبود کیفیت نان ذیل سند ملی امنیت غذایی شورای عالی کشور است که با جدیت تمام در سطح کشور در حال اجرا و پیگیری است. وی در ادامه به اهمیت موضوع آموزش بازرسین بهداشتی و نانوایان تولیدکننده نان سالم و همچنین ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل با همکاری سازمان های ذینقش پرداخت.

دکتر سیدمسعود موسوی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در مقوله “نان سالم و آرد کامل” در استان گفت :با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با تغذیه از جمله چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، یکی از اقدامات مداخله‌ای مهم در جهت ارتقای سطح سلامت مردم ترویج تولید آرد کامل و مصرف نان کامل است که در مقایسه با سایر نان‌ها میزان بیشتری از ویتامین‌ها، املاح معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. ایشان همچنین در ادامه افزود با توجه به دستورالعمل ابلاغی تولیأ نان وآرد کامل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی یکی از ارکان اصلی در راهبری اجرای این برنامه مهم است.

در پایان دستیار معاون اقتصادی استاندار گزارشی از راه اندازی 5 نانوایی پخت نان کامل در استان، چالش ها و موانع موجود در این زمینه و برنامه ریزی جهت تشکیل آکادمی نان کامل برای نخستین بار در کشور ارائه داد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *